burnaby.BC.ca

تهران، محله زمزم، خیابان جهاد، پلاک ۲، واحد ۱۰

صفرتا صد نصب جدول بتنی

جداول بتنی جزو پرکاربردترین مصالح برای محوطه سازی در منازل مسکونی و اماکن تجاری هستند. این محصولات دارای مقاومت بالا و طول عمر زیاد هستند و قیمت مقرون به‌صرفه‌ای هم دارند. همه این موارد در کنار زیبایی و جلوه بصری، باعث شده تا در سراسر دنیا به فراوانی از آن‌ها استفاده شود.

نحوه نصب جداول بتنی، در زیبایی و طول عمر آن‌ها تاثیر زیادی دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود پیش از اقدام به نصب و حتی خرید جدول بتنی، با روش جدول گذاری اصولی آشنا شوید. فرقی نمی‌کند که از این قطعات برای محوطه سازی استفاده می‌کنید یا طراحی باغچه و … با رعایت نکاتی که در ادامه برای آموزش نصب جدول بتنی خواهیم گفت، می‌توانید به بهترین شکل محوطه سازی کنید.

نحوه نصب جدول بتنی

اگر می‌خواهید همچون افراد حرفه‌ای جداول بتنی را نصب کنید، حتما به نکاتی که در قالب آموزش نصب جدول بتنی می‌گوییم دقت داشته باشید. شاید این نکات در نگاه اول ساده و ابتدایی به نظر برسد اما واقعیت این است که رعایت همین نکات به ظاهر ساده، باعث می‌شود که نتیجه کار بسیار قابل و قبول حرفه‌ای باشد.

از طرفی در ادامه و بعد از گذشت زمان در اثر رفت و آمد و سایر تنش‌های محیطی، کمترین آسیب به جداول وارد می‌شود. اغلب نکات برای نصب جدول بتنی یکسان است، اما با توجه به نوع جدول و کاربرد آن ممکن است تفاوت‌های جزئی داشته باشد.

آموزش نصب جدول بتنی

جداول بتنی که برای کفسازی یا محوطه سازی ساخته می‌شوند، بسیار محکم هستند. با این حال، برای افزایش طول عمر آن‌ها باید نکاتی همچون ارتفاع نصب به خوبی رعایت شود. ارتفاع باید متناسب با سطح محیط اطراف و زیرسازی فضا باشد. نحوه نصب جدول بتنی برای باغچه و ویلا به این صورت است؛

  1. در مرحله اول زمین را به خوبی صاف و هموار کنید.
  2. به اندازه ارتفاع بلوک دیواری زمین کنده شود.
  3. محل پایه‌های جدول در زمین بلوک دیواری قرار داده می‌شود.
  4. برای قرار دادن بلوک‌ها، بخش باز آن روبه بالا باشد.
  5. بتن را با استفاده از سیمان مرغوب بسازید.
  6. اطراف بلوک را به دقت بتن ریزی کنید.
  7. در نهایت بعد از سفت شدن بتن اطراف، پایه ‌های جدول بتنی در قسمت باز را قرار می‌دهیم.
  8. در پایان بعد از تراز شدن جداول، مجددا اطراف پایه ‌ها را بتن ریزی کنید.

نکات مهم نصب جدول بتنی

روش جدول گذاری و نصب آن، به ظاهر ساده است اما هرچقدر دقت و ظرافت بیشتری به خرج نتایج بهتری به دست می‌آید. برای رسیدن به نتایج بهتر حتما نکات زیر را در نظر داشته باشید؛

نکته اول: حتما به تمیز و صاف بودن محل نصب جداول دقت داشته باشید و محل را از سنگ و خاشاک اضافی پاکسازی کنید. در صورت مسطح و هموار نبودن سطح زیر کار، جداول به خوبی نصب نمی‌شوند و در نهایت نیز ظاهر کار دچار پستی و بلندی خواهد شد. در برخی مواقع برای هموار کردن سطح کار، باید خاک را جابه جا کنید.

نکته دوم: برای حفظ زیبایی بصری، دقت کنید که بتن روی جداول نشت نکند. در صورت نشت بتن روی جدول، آن را به آهستگی با یک دستمال مرطوب پاک کنید.

نکته سوم: یکی از نکات مهم در روش جدول گذاری توجه به انبساط جداول است. سعی کنید در هر 5 متر به اندازه 1 سانتی متر، جای خالی به عنوان درز قرار دهید. معمولا جداول بتنی مقداری منبسط می‌شوند به همین دلیل برای جلوگیری از خروج آن‌ها از ردیف به دلیل انبساط، باید حداقل یک سانتی متر درز لحاظ شود. در پایان می‌توانید این درز‌ها را با چسب آکواریوم پر کنید تا پوشانده شود.

مزایای جداول بتنی

نصب جداول بتنی، به دلیل مزایای فراوان آن طرفداران بسیاری دارد. از این جداول برای محوطه سازی مناطق مسکونی و تجاری، اطراف باغچه ‌ها و ویلا‌ها می‌توان استفاده کرد. اما نصب جداول بتنی چه مزایایی دارد؟ مهمترین مزایای نصب جداول بتنی عبارت است از؛

  1. داشتن مقاومت و استحکام بسیار بالا به دلیل استفاده از سیمان‌های با عیار بالا در تهیه آن‌ها
  2. خاصیت شکنندگی بسیار پایین به دلیل استفاده از چسب‌های بسیار قوی
  3. زیبای بصری و تنوع بالا در رنگ و مدل به دلیل استفاده از سنگدانه‌های رنگی و قالب‌های متنوع
  4. امکان استفاده در تمامی محیط‌ها و اقلیم‌های آب و هوایی
  5. مقاومت بالا در برابر تغییرات شدید دما
  6. طول عمر بالا در مقایسه با سایر متریال‌ها
  7. روش نصب و اجرای ساده در مقایسه با سایر روش‌های محوطه سازی

دیگر مقالات

صفرتا صد نصب جدول بتنی

صفرتا صد نصب جدول بتنی

جداول بتنی جزو پرکاربردترین مصالح برای محوطه سازی در منازل مسکونی و اماکن تجاری هستند. این محصولات دارای مقاومت بالا و طول عمر زیاد هستند

مطالعه »